torsdag 18. mars 2010

mer sveits

Vi er enda i sveits:) Den siste uken++ har vi tilogmed bodd i hus. Ett skikkelig gammelt steinhus som er ca 250 år gammelt. Vi har litt problemer med elektrisiteten inimellom og varmtvann, men ellers er d fint, peis og stor hage.

De siste par dagene har vi vært på litt forskjellig. Hannah og Henning har vært etpar økter på the pocket problem, 8A, og begge var veldig nær sist økt. Kanksje de har gått den idag. Eg har hatt litt forsøk på forskjellige ting. Det eg e mest gira på akkurat nå e Miss Schweitz,8A. Prøvde den idag og gikk flyttene, så må bare gå den.Sinnsykt tøff! Imorgen har vi nok siste klatredag før 2-3 dager me regn. Tror d blir litt lettere problem.

Vi har huset frem t den 26. etter d drar me nok t magic og blir der resten av turen. Mulig d blir litt forsinkelser om folk ikje får sendt problemene sine i tide:)

Bilen går enda, mer eller mindre problemfritt. Har nettopp fått ny nøkkel, så nå slipper vi å bruke en halvtime på å låse og åpne uten at startsperra fucker seg:D ellers e d bare ett lys som blinker av og til, må fylle bremseolje....tetak...

Har ingen nye bilder.... så her e ett gammaltav Birds, en 7C som ble gått både med sittende og lav liggende start...mange litt spesi starter her, men fint problem.

1 kommentar:

  1. Vamoss maquinas!! Dere er sterk!!
    I morgen Escorial, og paa Paske ti dager til Margalef yeeaahh
    Hilse fra Spania.

    SvarSlett